Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är en av vår tids mest kända visionärer. Hon har bland annat startat upp mängder av olika bolag utan att ta lån överhuvudtaget och liknande. De flesta känner till Isabella Löwengrip genom hennes alias Blondinbella. Hon började blogga som Blondinbella redan 2005, alltså för mer än tio år sedan. Då handlade hennes blogg mycket om hennes privatliv och vid den tiden drev hon inga företag. Men, med åren har hon gång på gång visat vilken visionär och fantastisk företagare hon är och 2010 tilldelades hon priset som årets närverkare av BNI, Business Network International.

På grund av att hon startade sin karriär vid så tidig ålder har Isabella hunnit få både ris och ros. Ofta har hon utsatts för hårda ord och anklagats för både det ena och det andra. Vilket inte kan ha varit lätt med tanke på hennes unga ålder. Trots det har hon både lyckats hålla sin blogg vid liv i över ett decennium, som nämnt tidigare startat en mängd olika bolag, och idag driver hon flera bolag väldigt framgångsrikt. Det är nog många unga tjejer som drömmer om att bli en “Blondinbella” när de blir stora.

Privatlivet påverkar

Isabella har genom sin blogg varit väldigt öppen med saker som har hänt i sitt privatliv vid flera tillfällen. Bland annat har hon delat med sig av sina förlossningsberättelser, delar om sin skilsmässa, sin nuvarande pojkvän och liknande. Och trots att många känner till att bloggen är en av hennes största kanaler och att det ingår i hennes arbete att uppdatera den förvånas folk över att hon inte delar med sig av mer samt att hennes privatliv inte går ut över hennes entreprenörskap. Jag kan inte låta bli att förundras över hur hon orkar! Hon har påpekat i många intervjuer att hon orkar för att hon brinner för det hon arbetar med. Något som andra visionärer och framgångsrika människor också vittnar om är en otroligt viktig egenskap för att lyckas nå långt. Så, har Isabella, till skillnad från så många andra visionärer och entreprenörer hela tiden varit öppen med sitt privatliv samtidigt. Jag antar att Isabella är otroligt professionell i sin yrkesroll och att alla hennes kollegor och affärspartners också är det, men jag kan ändå inte låta bli att tänka på att de ändå mer eller mindre måste bli påverkade av det hon skriver på sin blogg? Eller är det kanske som för oss alla att vi drar en gräns med vad vi tänker om våra kollegor och liknande privat och professionellt. Att det är skillnad på vad en tar del av för information privat om de man jobbar med och det som händer på jobbet. Det lutar åt det senare, annars kanske det skulle vara svårt att hålla en professionell relation med någon vars privata problem man kan läsa om. Även om hennes blogg med åren fokuserat mer och mer på entreprenörskap.

litepress